7 d’oct. 2011

Dia 7. Últim dia/nit a Edinburgh


7:30 h
Cada dia anem més tard!
Uuuooo! fa un dia meravellós! Val la pena aprofitar-lo per anar a visitar el Royal Botanic Garden.
Al arribar ens trobem que no obren fins a les 10h, quina llàstima, ens hi haurem d'estar menys estona de la que voldríem. Per fer temps anem a fer un cafè a al Circle Café&Bakery, quina sorpresa per fi un cafè en condicions!

El jardí botànic és xulíssim, tot i que es nota que ja comença a ser la tardor, està molt ben cuidat i no hi han excessives fulles pel terra. Paguem per visitar l'hivernacle (8 lliures), és més gran del que ens pensàvem i només ens dóna temps de fer un vol ràpid si volem tenir temps de visitar Rosslyn Chapel.


Aprofitant que encara tenim el cotxe sortim d'Edinburgh i ens dirigim cap a Roslin , on hi ha l'estranya i misteriosa capella de Rosslyn Chapel, que es va fer famosa gràcies al llibre de Dan Brown el Codi Da Vinci. Degut a l'èxit del  llibre han muntat un gran negoci per a turistes en aquest petit poble, l'entrada per a estudiant costa 12.5 lliures, i tot i que l'explicació estava molt bé no varem poder-nos quedar fins al final, ja que havíem de tornar el cotxe.



Un cop de nou a Edinburgh aprofitem el bon temps per passejar i comprar els últims souvenirs a Princess Street (que bones que estan les Walkers!).


Aprofitant la bona tarda que fa pugem a Carlton Hill, un turó d'on es tenen unes magnifiques vistes de tota la ciutat.





Cansats de tant passejar tornem al hostel i ens acomiadem d'Edinburgh.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada