1 de nov. 2012

Dia 1. Sabadell - Carcassonne

Carregats amb tot tipus de provisions i amb la panxa plena, enfilem AP7 direcció França!

Tot i esser el segon cop que anem a Carcassonne amb autocaravana (el primer va ser baixant de la Bretanya francesa), aquest fet no ens impedeix que ens costi un munt trobar l’enorme pàrquing per autocaravanes que hi ha just al costat de la Cité. Finalment, després de donar un parell de voltes arribem al pàrquing per un estret camí on creuem els dits per no trobar-nos cap altra autocaravana de cara! Aparquem i sortim a fer un volt; tot i que sembla que ja és hora d’anar a dormir, només són les 19.30h!

Passegem per la Cité i posem en pràctica els coneixements que hem après al curs de fotografia que hem acabat fa poc al Mirador. Mica en mica les fotos nocturnes ens van quedant prou bé! 



 
 
 

Finalment la pluja fa acte de presència, així que recollim la càmera, el trípode, ens posem el "xuvasquero" i cap a l’autocaravana que ja és hora de sopar. Abans d'anar a dormir fem unes partidetes a l'Uno: nenes 7 - nens 2. Sobtadament els nois tenen mal de cap i decideixen que ja és hora d'anar dormir, "que demà ens hem de llevar d'hora per visitar el castell!".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada