13 de des. 2012

Dia 1. Auckland – Cormomandel Peninsula – Okauia (389km)


Felicitats Josep! Aix, vols dir? no ho se, no tinc clar si en aquest hemisferi ja és el teu aniversari o no... bbbrrr quin cacau!!!

Ens llevem ben d’hora ben d’hora. Amb això del jet lag tot just són les 6 del matí i ja tenim els ulls com dues taronges. Millor, així aprofitarem més els dies!

A les vuit en punt ens plantem a la porta de l’empresa de lloguer d’autocaravanes. Després d’una hora d’explicacions, malentesos i aclariments, a les nou en punt som al volant de la campervan. Ara toca sortir de la ciutat conduint per l’esquerra! Menys mal que varem agafar la caravana amb canvi automàtic i així en Josep només ha d’estar pendent d'anar pel mig del carril.

Adaptant-nos mica en mica a la caravana deixem endarrere la ciutat i posem rumb a la península del Coromandel. Conduïm tot el matí per una carretera costera envoltats d’una estranya i desconeguda vegetació mentre contemplem bocabadats els espectaculars tons blavosos de l’aigua. No veiem gaires flors, però ens trobem per tot arreu un arbre amb unes flors vermelles molt curioses: el Christmas tree!  Més tard ens assabentem que normalment floreix per Nadal, així que els que em vist fins ara van una mica d’hora.

 
Conduïm durant unes quatre horetes fina arribar a l’espectacular Cathedral Cove. Una platja a la que s’hi arriba després de caminar uns 30 minuts i on es pot contemplar l’enorme arc de pedra format per la continua erosió de les onades.  




La nostra següent parada serà la Hot WaterBeach, una platja especial perquè hi ha una zona per on passen aigües termals subterrànies i la gent fa forats a la sorra formant així unes piscines particulars d’aigua calenta. Malauradament són les sis de la tarda d’un dijous de desembre, i tot i que aquí falta poc per a que comenci l’estiu, no hi ha ningú banyant-se, així que ens quedem amb les ganes de remullar els peus en aigua calenta.

La nostra intenció era visitar Hobbiton i anar a dormir a Rotorua, però no havíem previst fer tants quilòmetres per una carretera tant sinuosa, així que se’ns fa tard i acabem el dia entrant a les nou de la nit al càmping Opal Hot Springs & Holyday Park (Okauia), molt a prop de Matamata. 

Per no variar i malgrat la nostra experiència com autocaravanistes, al intentar fer el sopar ens adonem que el gas no funciona! Estem tant cansats que decidim no capficar-nos i demà ja ens ho mirarem amb més calma. Per sort, els càmpings neozelandesos (aquí anomenats holiday park) estan molt ben equipats. Aquest, tot i no ser res de l’antre món disposa de cuina totalment equipada amb fogons, forn i nevera. Així que podem fer el sopar abans caure fulminats al llit.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada