21 de des. 2012

Dia 9. Fox Glacier – Queenstown (371km)



6:40h Bon dia!

Bé... és el primer dia que ens llevem amb el cel tapat i amenaçant pluja, tot i així no deixem de fer el que teníem previst i ens dirigim cap al Fox Glacier. Fem la primera excursió, la FoxGlacier Valley Walk, 40 minuts d’anada i tornada fins a uns 200 m de la morrena del glaciar. Malgrat que veiem el glaciar de més a prop que no pas el Franz Josef, ens quedem amb les ganes de saltar-nos les normes i acostar-nos fins a tocar el gel.  


 
De tornada a la caravana comença a ploure de valent, per tant desistim de fer la RiverWalk i canviem de  vora del riu en cotxe per anar fina al pàrking on comença la ChaletLookout Walk. Caminem més de mitja hora sota la pluja, travessem un stream que cada cop porta més aigua, però arribem al fantàstic mirador des on es pot observar el bosc de falgueres amb la glacera de fons!

 


La pluja només ens deixa fer quatre fotos ràpides. Finalment arribem xops com ànecs després de més d’una hora de caminada sota la pluja, menys mal que a la campervan tenim aigua calenta i podrem fer una reconfortant dutxa abans de seguir amb la ruta.

Nets i polits, comencem el descens de 350 km fins a Queenstown. De camí fem una parada a Wanaka, on un noi molt eixerit del i-site ens dóna informació sobre els diferents esports d’aventura que es poden fer i ens reserva el creuerpel Doubtful Sound que volem fer el diumenge. Aprofitem també per anar al super, que no tenim res al rebost!


 

Després de conduir unes quantes hores tot parant de tant en tant arribem a quarts de nou a DOC del MokeLake (aproximadament 13 km a l’oest de Queenstown). Un lloc idíl·lic a la vora d’un petit llac ideal per al amants de la pesca.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada